"Kit érdekel manapság, mit írnak? A kor nyelve a fotó." (Rejtő Jenő)

WEB-FOTÓZÁS

Web fotó készítése


A web fotó készíttetése, ez az a terület, amelyen (természetesen vannak kivételek) az oldaltulajdonosok igyekeznek spórolni és a saját készítésű fotóikkal látják el a webfejlesztőt. Igen, a telefonok fotófunkciójának fejlődése, egyre jobb minőségű képek elkészítését teszi lehetővé, ezért sokan úgy gondolják, hogy a profi fotó nem is annyira fontos. Hát ez egyáltalán nem így van. Bár a keresőmotorok számára a fotó mint olyan nem érzékelhető, nem releváns.
A böngészett oldalon töltött idő szempontjából azonban egyátalán nem mindegy az érdekes, jól komponált, jól kidolgozott fotó megjelenítése a weboldalon.

Természetesen a legfontosabb, hogy a felhasznált fotó az oldal tartalmával szinkronban legyen, ne szóljpon másról! Jó ha tudot!
A Te weboldalad, elsősorban nem a fotók bemutatásáról, közléséről szól, hanem a tevékenységedről, termékeidről kell, hogy releváns információt adjon.

Milyen, gyakran elkövetett hibábákról is beszélünk? Mit lehet tenn?

A web-fotózás néhány jellemző hibája:

Bűnöző kinézetű portré, rindkívül visszataszító. A probléma abból származik, hogy a kép "elkövetője" nincs tisztában a megvilágítási szabályokkal. Az "okos" telefon pedig egy határon túl nem érzékeli megfelelően a fényviszonyokat.
Képéletélenség. Ennek, az ugyancsak nem ritka jelenségnek több oka is lehet. Bemozdulhatott a gép exponálás közben, illetve nem volt jó az élesreállítás.
A kompozíció hiánya.
Eltereli a figyelmet.

Hogy mit ajánlunk egy weboldal elkészítésére?

Mindenekelőtt fordulj hozzánk (vagy máshoz) bizalommal! Több éves tapasztalattal rendelkezünk a web-fotózást illetően. A web-fotózás szolgáltatásunkat akkor igénybe veheted, ha nem velünk készítteted el a weboldalad!


 

informatika, fotózás egyben

 

KAPCSOLAT/ELÉRHETŐSÉGEK

H-1114 Budapest, Bocskai út 7. 1/1

(+36)30 521 6494

 

© 2023. MOTYÓ-MULTIMÉDIA Bt.

Adószám: 28946142-1-43

Alanyi ÁFA mentes, KIVA adózó.