INFORMATIKA, FOTÓ CSALÁDI VÁLLALKOZÁSBAN

RÓLUNK

A Motyó-Multimédia Bt. már több mint 15 éve működő társaság, eddig is alapvetően fényképészeti és informatikai szolgáltatásokkal foglalkozott. Tevékenységét a Beltag egy személyben folytatta, de a különböző projektekhez alvállalkozókat vett igénybe. A Társaság pár éve újjáalakult, egyrészt mert a KATA törvény megváltozásával, a Bt. esetében is lehetetlenné vált a tevékenység folytatása, másrészt programozói vonalon új erők léptek be, ezzel lehetővé téve az informatikai szolgáltatás mennyiségének és színvonalának növelését.

A családi vállalkozássá lett Bt-nek két aktív tagja van, Motyovszki István András (beltag) és Bór Milán (kültag) aki 2022-ben végzett a BME Villamosmérnöki Karán, mint informatikus. A Bt. 2022 szeptember 1 óta KIVA adózó és nem csak az adózási formában, hanem tevékenységénben is megváltozott. A fényképészet, mint fő tevékenység mellett az informatikai szolgáltatások nyújtása kapott nagyobb hangsúlyt.

Motyovszki István András fényképészet

Motyovszki István András (76) fényképészeti munkásságát, a Referencia oldalon találja meg, amelybe beletartozott a glamour fotózás, rendezvényeken való fotózás, a vállalti termékek, tevékenységek fotózása stb. Ma inkább a rendezvények, események, kivitelezések, elsősorban Web-re történő fotózására van igény.
A fényképészeti tevékenység mellett a weboldalak készítése, az utóbbi években pedig web-es alaklmazások fejlesztése volt a tevékenység fő iránya. Részletesebben a Referenciáknál.

Bór Milán Informatika

Bór Milán (23)

 

informatika, fotózás egyben

 

KAPCSOLAT/ELÉRHETŐSÉGEK

H-1114 Budapest, Bocskai út 7. 1/1

(+36)30 521 6494

 

© 2023. MOTYÓ-MULTIMÉDIA Bt.

Adószám: 28946142-1-43

Alanyi ÁFA mentes, KIVA adózó.