EGYEDI PROGRAMOZÁSÚ, RESPONSIVE WEBOLDAL-FEJLESZTÉS

INFORMATIKA >>> Webfejlesztés

WEB, világháló, internet

A közel 20 évig tartó előzmények után, 1989-ben megszületett a világháló (WORLD WIDE WEB, WWW). A WEB egy nem központosított, egymással szabadon összekapcsolódó hálózati rendszer (közismert nevén, internet) amelyben a dokumentumok (weboldalak) minden résztvevő számára elérhetők, böngészhetők, esetenként szerkeszthetők, mint például a Wikipedia.
Minden weboldalnak van egy kizárólagos azonosítója, címe (domain) amelynek alapján részt vesz a Világháló dokumentum tengerében, ezzel együtt maga is egy webböngésző (pl.: Chrome, Opera, Firefox, stb.) segítségével kereshetővé válik.
Tehát, a weboldal tulajdonosa, közkincsé teszi a termékeit, szolgáltatásait, tevékenységét!


Miért érdemes bennünket választani webfejlesztőnek?


Mi jellemző a Motyó-Multimédia (MM) Weboldalaira?

Egyedi programozás, keresőoptimalizálás

A megrendelő igényéhez igazodó, tevékenysége jellegének megfelelő egyedi programozás. Keresőoptimalizálás (SEO).
Minden esetben a munka megkezdése előtt igyekszünk a megrendelő tevékenységét megismerni, a weboldal szerkezetét, arculatát egyeztetjük, majd ezt követi a kivitelezés. A fejlesztés során nem használunk előre gyártott programot. Az egyedi programozás növeli ugyan a költségeket, de nagyobb biztonságban van a weboldal, kívülről nehezebb bejutni.

Reszponziv Webdesign

Ma már a legtöbb vezető "kezében hordja" az irodáját, ezért a reszponzív (automatikusan beállítja magát, így minden féle eszközön jól néz ki) weboldal alapvető követelmény, a tartalom megtartása mellett, elegáns grafikai megjelenésben.
Különösen előnyös a reszponzív megjelenítés, ha a weboldal tulajdonosa a fital korosztályt célozza, hiszen az Ő életük a mobilételefonnal teljesen összefort. Információs igényüket szinte teljes egészében a mobil használatával elégítik ki.

CSS arculat

A BOOTSTRAP egy keretrendszer, a reszponzív weboldalak létrehozásához.

Statikus vagy Dinamikus

Az esetek többségében kiválóan megfelel egy statikus kialakítású weboldal is, ami valamivel olcsóbb mint a dinamikus kialakítású. Az MM weboldalak többségét úgy programozzuk, hogy egy későbbi fejlesztésnek ne legyen akadálya.
Ha a megrendelő saját maga szeretné az oldalak tartalmát változtatni erre is lehetősége van az admin oldalakon. A használt programozási nyelvek;

html programozás

A HTML elemek mondják meg, hogy a böngészők hogyan jelenítsék meg a tartalmat.

PHP programozás

A PHP képes dinamikus oldalakat generálni, ez a kód fut le a szerveren.

CSS arculat

A CSS az a nyelv, amelyet a weboldal stílusának meghatározására használunk.

Felhasználóbarát kezelhetőség

Ami egy jól áttekinthető, egyszerű struktúrát jelent. A weboldal felépítését befolyásolja a megrendelő tevékenysége, annak megismerése.
Duplikációk, ismétlődések helyett, a több helyről is elérhető belső linkekkel igyekszünk elkerülni a céltalan keresgélést. Abból indulunk ki, hogy a felhasználók, maximum 15 másodpercet töltenek egy oldalon. Ha nem találják meg a keresett információt tovább kattintanak.

X

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Küldés előtt, írj be egy háromjegyű számot *

 

informatika, fotózás egyben

 

KAPCSOLAT/ELÉRHETŐSÉGEK

H-1114 Budapest, Bocskai út 7. 1/1

(+36)30 521 6494

 

© 2023. MOTYÓ-MULTIMÉDIA Bt.

Adószám: 28946142-1-43

Alanyi ÁFA mentes, KIVA adózó.